Over IP~atelier

Ik ben Rutger van Rompaey, oprichter van IP Atelier. Sinds 2003 ben ik actief op het gebied van intellectuele eigendom. Als advocaat, ondernemer, merkengemachtigde, docent en muzikant heb ik ruime ervaring met dit specialisme. De diversiteit aan invalshoeken bundel ik in IP Atelier. Ondernemend, ervaren, betrokken, flexibel en creatief; dat kun je van mij verwachten.

Ik kijk voorbij de grenzen van de concrete juridische zaak, om een oplossing te bereiken, die daadwerkelijk meerwaarde heeft voor mijn cliënten. Vanuit mijn vakgebied denk ik waar nodig mee over bedrijfsprocessen en ontwikkelingen in de nabije toekomst. Indien passend, betrek ik daarbij de expertise uit mijn netwerk van juristen, ondernemers, ontwerpers, uitvinders en vaste cliënten.

Bij het aannemen van zaken maak ik heldere en realistische afspraken. Als er geen muziek zit in een zaak, ben ik daar duidelijk over. Als dat wel het geval is, bespreek ik met de cliënt de praktische en strategische aanpak van de zaak. Tijdens de behandeling van de zaak blijven de communicatielijnen kort. Bij voorkeur werk ik op basis van een vaste prijsafspraak, maar andere kostenafspraken zijn bespreekbaar.

IP Atelier is gevestigd in het pand van Utrecht Community. Dit is een state of the art, volledig duurzaam en energieneutraal pand, waar in een open office setting wordt gewerkt. Dat past volledig bij de uitgangspunten van IP Atelier: modern, hoogkwalitatief en duurzaam.

Bekijk mijn LinkedIn profiel